PROGRAME

ACTIVITĂȚI CULTURALE ȘI TURISTICE

Pentru oaspeţii noştri care doresc să-şi petreacă timpul liber vizitând diferite atracţii turistice, hotelul nostru oferă o listă de acitivtăţi interesante.

În cadrul vizitei dumneavoastră în Carei, nu pierdeți ocazia să descoperiți frumusețea Monumentului Ostașului Român, opera sculptorilor Vida Géza și Anton Damboianu respectiv grandoarea bisericii Romano-Catolice Kalazanci Szent Jozsef, a Bisericii Reformate precum și a Catedralei Ortodoxe ‘Sf. Dumitru’ din centrul orașului Cea mai importantă atracție turistică a orașului este fără îndoială Castelul Karolyi. Oaspeții noștri au posibilitatea să intre în camerele renovate recent precum si în capela castelului individual sau alături de un grup de alți turiști. Mai mult, vă sfătuim să faceți o plimbare relaxantă in parcul de 12 hectare unde aveți posibilitatea să descoperiți numeroase specii rare de plante în sera cu plante exotice.

 

Fanii vacanțelor petrecute în apropierea celor mai cunoscute ștranduri se vor bucura de unica experiență oferită de Ștrandul Carei. Piscinele spațioase, zona de 6 hectare umbrită de copaci respectiv toboganele garantează distracția localnicilor si a vizitatorilor. Oaspeții noștri au posibilitatea să-și petreacă majoritatea timpului liber în acest centru de recreație.

Alexandru Károlyi a decis să construiască un mausoleu pentru familia sa. Membrii familiei nobile au fost aduși din numeroase țări și îngropați în mormântul conților. Oaspeții noștri au posibilitatea să vadă sarcofagurile respectiv să viziteze biserica construită împreună cu cripta conților. În prezent în Căpleni sunt înmormântați 36 membrii ai familiei Károlyi. Vizitatorii au oportunitatea să viziteze această atracție turistică aflată la 6 km de Carei, individual sau împreună cu un grup de turiști.

Fanii literaturii maghiare au posibilitatea să viziteze satul numit Ady Endre unde în 1877 s-a născut poetul maghiar Ady Endre. Satul care poartă numele poetului se află la o distanță de 21 kilometri de orașul Carei. Vizitatorii au oportunitatea să viziteze atât Muzeul Memorial Ady Endre precum și casa natală a poetului.

Admiratorii spectacolelor de echitație au posibilitatea să viziteze mai multe dintre cele mai performante baze hipice din județul nostru. Oaspeții noștri care optează pentru astfel de activități pot afla mai multe informații despre bazele hipice de la angajații noștri.

Oaspeții noștri care doresc să descopere lumea magică a cluburilor au posibilitatea să se distreze în mai multe locații. Complexul Joy Beach care se află în incinta Ștrandului Carei oferă mai multe posibilități de distracție pentru cei care adora muzica și dansul. Mai mult, oaspeții noștri sunt invitați să viziteze terasele restaurantelor din oraș.

ACEASTĂ REZERVARE ESTE VALIDĂ DOAR DUPĂ CONFIRMAREA PRIMITĂ DIN PARTEA HOTELULUI!