PROGRAMOK

KULTURÁLIS ÉS TURISZTIKAI PROGRAMOK

Vendégeink számára, akik szeretnék aktív pihenéssel tölteni az itttartózkodásukat, szállodánk szeretne ajánlani pár különleges programot.

Idelátogatása alkalmával ne mulassza el megtekinteni a Román Katona Emlékművét, melyet Vida Géza és Anton Dâmboianu készített, valamint a különböző felekezetek templomait, pl. a római katolikus Kalazanczi Szent József templom, a református templom, a Szent Demeter Ortodox Székesegyház. Városunk legnagyobb büszkesége a nemrégiben felújított Károlyi-kastély. A kastély szobáit, valamint az épületben található kápolnát vendégeink egyénileg és csoportosan is megtekinthetik. Érdemes ugyanakkor egy csodás sétát tenni a 12 hektáros udvari kertben, ahol egy üvegház és számos növényritkaság is található.

A strandolás szerelmesei hihetetlenül fogják értékelni a különleges élményt amit a Nagykárolyi Strand nyújt. A hatalmas medencék, a 6 hektáros, parkosított rész, valamint a számos csúszda garantálja a helybéliek és az idelátogatók szórakozását. Vendégeink kellemes perceket tölthetnek el ebben a csodálatos üdülőközpontban.

Károlyi Sándor úgy döntött mauzóleumot épít családjának. A nemesi család tagjait a világ számos országából hozták ide és temették el itt, a családi sírboltban. Kedves vendégeink megtekinthetik a szarkofágokat, valamint a kriptával egybeépített templomot is. Jelenleg a Károlyi család 36 elhunyt tagjának maradványait őrzik itt. Vendégeink egyénileg és csoportosan is meglátogathatják a Nagykárolytól 6 km található Károlyi Grófok Kriptáját, Kaplonyban.

Irodalomkedvelő vendégeink ellátogathatnak Érmindszentre (ismertebb nevén Adyfalvára), ahol 1877-ben megszületett az ünnepelt magyar költő, Ady Endre. A falu, mely a költő nevét viseli 21 kilométernyire található Nagykárolytól. Az idelátogatók megtekinthetik az emlékmúzeumot, melyet az Ady család udvarházában alakítottak ki, valamint Ady szülői házát.

A lovassportok kedvelői meglátogathatják megyénk legkiválóbb lovasklubjait.Vendégeink, akik szeretnének részt venni hasonló programokon, bizalommal fordulhatnak munkatársainkhoz több információért.

Vendégeink, akik szeretnék felfedezni a klubok és szórakozóhelyek csodás világát, ellátogathatnak több buliközpontba is. A Nagykárolyi Strandon található Joy Beach több szórakozási lehetőséget is biztosít a zene és tánc kedvelőinek. Továbbá vendégeink megpihenhetnek a város éttermeinek teraszán.

EZ A FOGLALÁS CSAK A SZÁLLODÁTÓL KAPOTT VISSZAIGAZOLÁS UTÁN ÉRVÉNYES!