CAMERELE NOASTRE

Hotel L’art îsi asteaptă oaspeţii într-un cadru relaxant şi plăcut. Camerele de diferite tipuri garantează confortul vizitatorilor respectiv serviciile de bază care corespund exigențelor clienţilor care îşi desfășoară activitatea în domeniul afacerilor respectiv nevoile turiştilor care doresc să-şi petreacă vacanţa în oraşul nostru. Clienţii noştri au posibilitatea să aleagă dintre următoarele tipuri de camere:

În amenajarea camerelor ‘Single’ am urmărit standardele internaţionale de siguranţă şi confort. Camerele sunt concepute pentru a permite acomodarea unei persoane.

Camerele ‘Twin’ (cu doua paturi simple de 90 cm) au fost amenajate pentru a garanta confortul şi siguranta oaspeţilor noştri. Camerele au fost concepute pentru a permite acomodarea a 1-2 persoane.

Camerele ‘Standard Dublu’ sunt mobilate cu mobilier în stil contemporan şi dispun de o baie modernă şi spaţioasă. Camerele au fost concepute pentru a permite acomodarea a 1-2 persoane.

Designul modern dar şi toate utilităţile tehnice garanteaza popularitatea camerelor ‘Business Class’ în rândul vizitatorilor. Camerele au fost concepute pentru a permite acomodarea a 1-2 persoane.

Oaspeții noștri care adoră camerele spațioase au posibilitatea să opteze pentru camerele ‘Superior Dublu’. Camerele au fost concepute pentru a permite acomodarea a 1,2 respectiv 3 persoane.

Clienţii hotelului L’art hotel au posibilitatea să opteze pentru facilităţile singurului Apartament. Această unitate este compusă dintr-un living și un dormitor. Apartamentul a fost conceput pentru a permite acomodarea a max. 4 persoane.

ACEASTĂ REZERVARE ESTE VALIDĂ DOAR DUPĂ CONFIRMAREA PRIMITĂ DIN PARTEA HOTELULUI!