RESTAURANT & BISTRO

RESTAURANT

În restaurantul amenajat în stil „Art Nouveau” din incinta L’art Hotel, arta se îmbină cu gastronomia. Oaspeţii noştri sunt invitaţi să guste cele mai delicate preparate şi deserturi din meniul restaurantului. Acordăm atenţie specială ingredientelor şi modului în care sunt pregătite specialităţile din bucătariile naţionale şi internaţionale. Restaurantul elegant oferă o ambianță intimă cu o bucătărie de fuziune românească și internațională.

În meniul restaurantului L`art veţi găsi mâncăruri sofisticate, dar şi preparate tradiţionale. Lista de băuturi a fost creată special pentru oaspeţii noştri care doresc să savureze cocktailurile exotice, băuturile fine respectiv răcoritoarele cunoscute. Amatorii de vinuri au posibilitatea să descopere varietatea de vinuri roşii, albe sau rosé. Restaurantul nostru este locul ideal pentru a organiza diferite evenimente speciale, precum o zi de naștere, aniversări sau business lunch-uri. Așteptăm oaspeții hotelului precum și vizitatorii într-o ambianță prietenoasă și elegantă.

Începeţi ziua cu un mic dejun bogat şi delicios! Oaspeţilor L`art Hotel le oferim un mic dejun variat care se serveşte între orele 07.00 şi 10.00. Dorim să respectăm dorinţele speciale ale oaspeţilor prin consecinţă ne puteţi anunţa în prealabil dacă doriţi să consumaţi preparate din ingrediente speciale. (preparate vegetariene, produse diabetice, produse fără gluten sau lactoză).

Oaspeţii noştri au posibilitatea să descopere meniul nostru de vinuri care include cele mai rafinate băuturi din ţară, respectiv din străinătate.

Pentru vizitatorii noştri care nu sunt cazaţi în hotel, dar doresc să petreacă o după-amiază sau seară plăcută într-o ambianţă elegantă există posibilitatea rezervării unei mese. Pe site-ul nostru web există categoria RESTAURANT, respectiv subcategoria REZERVARE, unde veţi găsi formularul care trebuie completat (cu datele importante şi observaţiile speciale) şi trimis pentru a finaliza o rezervare.

BISTRO

Descoperiți un loc modern și atractiv cu o atmosferă șic, în incinta hotelului, unde puteți savura preparatele noastre culinare, pregătite cu deosebită atenție de bucătarii noștri. De asemenea, puteți să vă delectați cu cele mai alese băuturi pe care le puteți găsi in meniul nostru.

Rezervă o masă la L'art Hotel

Pentru a putea rezerva o masă sau pentru mai multe informaţii vă rugăm sunaţi la numărul de Mobil:

0742.146.582 / 0756.058.934 sau completaţi formularul de mai jos.

Important:

Rezervările prin formularul de mai jos se pot face cu minimum 24 de ore înainte. Pentru rezervări urgente, vă rugăm să ne contactați prin telefon

ACEASTĂ REZERVARE ESTE VALIDĂ DOAR DUPĂ CONFIRMAREA PRIMITĂ DIN PARTEA HOTELULUI!