Termeni și condiții


Website-ul arthotelcarei.ro este proprietatea firmei SC Atlantic Impex SRL, cu sediul în Carei, B-dul. 25 Octombrie, nr. 1, cod poștal 445100, Carei, Jud. Satu Mare, având număr de ordine de la Registrul Comerțului Satu Mare J30/1216/1991, CUI RO 660503, cod IBAN: RO97INGB0022000040938921, deschis la ING Satu Mare. Tel: 0756 054 103
Tel/fax: 0361 807 200

Termenii și condițiile de mai jos se aplică tuturor utilizatorilor site-ului. arthotelcarei.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Firma SC Atlantic Impex SRL nu îsi asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

Conținutul acestei pagini de web nu poate fi copiat, folosit, transmis, reprodus, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică SC Atlantic Impex SRL.

Garantare: Rezevrarea e sigură, când rezervați prin noi datele dumneavoastră sunt protejate de o conexiune securizată.

Responsabilități

SC Atlantic Impex SRL nu este responsabil în nici o circumstanță pentru orice fel de pierderi (inclusiv cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau întreruperea activității) rezultate din utilizarea incorectă a acestui site, a materialelor, informațiilor sau serviciilor prezentate pe site-ul www.arthotelcarei.ro.

Prețuri și taxe

Tarifele sunt exprimate în lei/camera/zi hotelieră ce includ cazarea și micul dejun şi sunt afişate incluzând TVA de 9%.

Servicii incluse în preț:
- Mic dejun bufet suedez (servit între orele 07.00-10.00)
- Internet Wifi gratuit
- Parcare gratuită (în limita locurilor)
- Televiziune prin cablu și satelit
- Informații turistice
- Păstrare bagaje
- Trezire la cererea clientului
- Rezervări restaurante
- Pătuț copii
- Scaun pentru luat masă copii
- Călcător și masă de călcat la cerere
- Comandă taxi
- Programare pentru servicii de întreținere si înfrumusețare

Servicii contra cost

- Pat suplimentar
- Apeluri naţionale şi internaţionale
- Servicii de curățat și călcat haine
- Servicii de spălat mașina
- Servicii de transfer

Check-in

Camerele rezervate se pot ocupa de la ora 14.00

Ocuparea camerelor se poate face mai repede în cazul unor situații speciale.

Check-out

Eliberarea camerei se face până la ora 11.00

În cazul în care solicitați prelungirea acestei perioade până la ora 18.00 se va adăuga o taxă de 30 EUR în plus la prețul camerei, iar în cazul în care nu eliberați camera nici până la ora respectivă se va adăuga sumei totale prețul complet a unei nopți.

Parcare

• Parcarea este gratuită în limita celor 7 locuri de parcare de care dispune hotelul.

• Poarta de intrare în parcarea hotelului funcționează cu un sistem automat de deschidere.

• Înainte de a ajunge la hotel, vă rugăm să ne trimiteți numărul de telefon mobil pe care îl veți folosi pe parcursul șederii dumneavoastră la hotelul nostru, pentru a salva acest număr în baza de date a sistemului de telecomandă a porții.

• După finalizarea salvării numărului dumneavoastră vi se va comunica un număr de telefon. Apelarea acestui număr asigură accesul în parcarea hotelului.

Animale de companie

Animalele de companie nu sunt acceptate în hotel.

Politica anti-fumat

Prin intermediul acestei pagine de web dorim să prezentăm oaspeților noștri politica anti-fumat a hotelului. Scopul nostru este de a oferi un mediu curat și sănătos vizitatorilor noștri. Pe lângă metodele ecologice pentru utilizarea resurselor naturale ne-am propus să adoptăm această politică cunoscută și aprobată și de Uniunea Europeană pentru a asigura confortul și siguranța persoanelor care se cazează în hotelul L'art.

Fumatul în cameră poate dăuna calității perdelelor și a mobilei, de aceea dorim să avertizăm oaspeții noștri că, în cazul fumatului neautorizat, sancțiunile se vor stabili în conformitate cu regulile interne ale hotelului.

Dorim să respectăm drepturile vizitatorilor fumători, de aceea am stabilit un loc de fumat (în parcare) în afara hotelului.

Îi invităm pe vizitatori să descopere experiența oferită de un hotel și un restaurant cu o politică anti-fumat!

Rezervări online

• Hotelul își rezervă dreptul de a pre-autoriza cardul de credit anterior sosirii.

• Rezervarea se poate face prin pagina de web al hotelului, email sau prin fax.

• Pentru finalizarea unei rezervări aveți nevoie de o confirmare scrisă din partea hotelului care va fi trimisă pe adresa de email a fiecărei persoane, sau la numărul de fax indicat după completarea procedurilor administrative.

• Seviciile de bază ale hotelului vor fi oferite pentru numărul de adulți și copii declarați în rezervare. Persoanele nedeclarate vor fi înregistrate la recepție conform regulilor hotelului.

Anularea unei rezervări

În cazul anulării rezervării sau a modificării rezervării cu 2 zile înaintea sosirii, hotelul nu prelevă cheltuieli. În cazul anulării sau modificării tardive sau de neprezentare, hotelul solicită plata integrală a primei zile de cazare.

Copii și paturi suplimentare

• Gratuit! Toti copii cu vârstă până la 6 ani sunt cazați gratuit când sunt folosite paturi existente.

• Gratuit! Toți copii cu vârstă până la 2 ani sunt cazați gratuit în pătuțuri.

• Toți copii cu vârstă peste 6 ani sau adulți plătesc 120 Ron/noapte/persoană pentru paturi suplimentare.

• Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare/pătuțuri într-o cameră: 1.

•Orice tip de pat suplimentar sau pătuț de copil este furnizat la cerere și trebuie să fie confirmat de hotel.

• Suplimentele nu sunt calculate automat în prețul total ăi vor fi plătite separat în timpul sejurului.

Garantăm

• Rezervarea este sigură. Când rezervați prin noi, datele Dvs. sunt protejate de o conexiune securizată.

• Intimitatea Dvs. este protejată. Datele Dvs. vor fi utilizate doar pentru a vă garanta rezervarea.

Adresă
Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 2
Carei, jud. Satu Mare
Codurile GPS: 47.683776,22.467292

Recepție

Tel: +4 0361 809 999
Fax: +4 0361 809 901
Email: office @arthotelcarei.ro


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALEConform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice si Deciziei nr. 52 / 2012 SC ATLANTIC IMPEX SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este operarea rezervarii serviciilor turistice, facturarea serviciilor turistice solicitate in conformitate cu prevederile Codului Fiscal si asigurarea pazei si securitatii bunurilor si valorilor persoanelor vizate si a bunurilor operatorului si a imprejmuirilor afectate acestora .

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele dumneavoastra cu caracter personal, acestea fiind necesare pentru operarea rezervarii serviciilor turistice, facturarii serviciilor turistice solicitate si asigurarii pazei si securitatii bunurilor si valorilor dumneavoastra si ale operatorului de servicii turistice. Refuzul dvs. determină imposibilitatea rezervarii si platii serviciilor turistice .

Colectarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video se face cu acordul dumneavoastra tacit (intelegerea si acceptarea semnificatiei indicatorului „Zona supravegheata video”). Spatiile supravegheate video sunt receptia hotelului L’ART HOTEL, parcarea si imprejmuirile aferente hotelului L’ART HOTEL pe latura de nord si de sud. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate, la cerere, numai autoritatilor statului indreptatite prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC ATLANTIC IMPEX SRL , Carei, Calea 25 Octombrie nr.1, Jud Satu Mare, cod postal 445100, cu confirmare de primire, prin fax la numarul de telefon 0241 / 731501 sau la email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


S.C ATLANTIC IMPEXS.R.L, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului http:// www.arthotelcarei.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate. Vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate si implica acceptul implicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta acordul dumneavoastra tacit cu privire la continutul Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate. S.C ATLANTIC IMPEXS.R.L isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului http:// www.arthotelcarei.ro , precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Termenii si conditiile si politica de confidentialitate prezentate sunt valabile si se aplica continutului websiteului http:// www.arthotelcarei.ro


Definitii:


• date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

• prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

• stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

• sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

• operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

• tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

• destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

• date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

• date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.


Colectarea de date cu caracter personal


S.C. ATLANTIC IMPEXS.R.L poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar. Colectarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video se face cu acordul dumneavoastra tacit (intelegerea si acceptarea semnificatiei indicatorului „Zona supravegheata video”). Spatiile supravegheate video sunt receptia hotelului, parcarea si imprejmuirile aferente hotelului pe latura de nord si de sud. Formularul de comanda prezentat pe site-ul http:// www.arthotelcarei.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta pentru rezervarea serviciilor turistice si apoi facturarea serviciilor. Aceste informatii sunt prelucrate numai de persoana care se ocupa de rezervari online, potrivit organigramei societatii. Aceasta persoana are obligatia de a utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal furnizare cu ocazia completarii formularului de rezervare numai in interesul serviciului. De asemenea, in cazul in care utilizatorul decide achizitionarea pachetului turistic solicitat, datele dumneavoastra cu caracter personal sunt transmise securizat compartimentului contabilitate pentru intocmirea documentelor contabile conform legii. Celor doua persoane care intra in contact cu datele dumneavoastra cu caracter personal le este interzisa utilizarea acestor date in afara serviciului precum si comunicarea acestor date catre terte persoane.


Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

• Pentru confirmarea comenzii formulate;

• Pentru a va anunta actualizarile ofertelor, ofertele speciale, informatii actualizate si alte servicii noi oferite

• Pentru a livra documentele financiar contabile aferente serviciilor pe care le-ati cerut sau achizitionat.

• Pentru a ne ajuta sa va transmitem cea mai buna oferta pentru solicitarea dumneavoastra.

• Pentru a solutiona cererile si reclamatiile dumneavoastra.

S.C ATLANTIC IMPEX S.R.L poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau daca exista o solicitare din partea dumneavoastra in acest sens. Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii. S.C ATLANTIC IMPEXS.R.L nu vinde, nu schimba si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.


Utilizarea datelor statistice si datelor anonime


S.C ATLANTIC IMPEXS.R.L nu foloseste datele cu caracter personal pentru realizarea de date statistice. Datele cu caracter personal comunicate de turisti / agentii de turism care contin date cu caracter personal despre turisti sunt prelucrate numai pentru a contracta servicii turistice si a emite documente financiar-contabile in vederea efectuarii platii serviciilor comandate.


Legaturi externe


Site-ul http:// www.arthotelcarei.ro poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului S.C ATLANTIC IMPEXS.R.L, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de S.C ATLANTIC IMPEXS.R.L.


Minori


S.C ATLANTIC IMPEXS.R.L nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. S.C ATLANTIC IMPEXS.R.L poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate


Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau daca doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre S.C ATLANTIC IMPEX S.R.L si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati la adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .


Legislatie


Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C ATLANTIC IMPEX S.R.L . In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca potrivit dreptului comun.


Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștiință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în acest capitol. Aceşti Termeni şi condiţii de folosire se aplică pe termen nelimitat de la prima accesare a pagini de web www.arthotelcarei.ro. Ele pot fi modificate de SC Atlantic Impex SRL oricând fără anunț în prealabil.