Restaurant

În restaurantul amenajat în stil „Art Nouveau” din incinta L'art Hotel, arta se îmbină cu gastronomia. Oaspeţii noştri sunt invitaţi să guste cele mai delicate preparate şi deserturi din meniul restaurantului. Acordăm atenţie specială ingredientelor şi modului în care sunt pregătite specialităţile din bucătariile naţionale şi internaţionale.

Restaurantul elegant oferă o ambianță intimă cu o bucătărie de fuziune românească și internațională.


În meniul restaurantului L`art veţi găsi mâncăruri sofisticate, dar şi preparate tradiţionale. Lista de băuturi a fost creată special pentru oaspeţii noştri care doresc să savureze cocktailurile exotice, băuturile fine respectiv răcoritoarele cunoscute. Amatorii de vinuri au posibilitatea să descopere varietatea de vinuri roşii, albe sau rosé.

Restaurantul nostru este locul ideal pentru a organiza diferite evenimente speciale, precum o zi de naștere, aniversări sau business lunch-uri. Așteptăm oaspeții hotelului precum și vizitatorii într-o ambianță prietenoasă și elegantă.

Mic Dejun - Bufet Suedez

Începeţi ziua cu un mic dejun bogat şi delicios! Oaspeţilor L`art Hotel le oferim un mic dejun variat care se serveşte între orele 07.00 şi 10.00. Dorim să respectăm dorinţele speciale ale oaspeţilor prin consecinţă ne puteţi anunţa în prealabil dacă doriţi să consumaţi preparate din ingrediente speciale. (preparate vegetariene, produse diabetice, produse fără gluten sau lactoză).

Orar Restaurant

Restaurantul din incinta L'art Hotel funcționează între orele 12.00-22.00 oferind un meniu á la carte.

Pentru vizitatorii noştri care nu sunt cazaţi în hotel, dar doresc să petreacă o după-amiază sau seară plăcută într-o ambianţă elegantă există posibilitatea rezervării unei mese. Pe site-ul nostru web există categoria RESTAURANT, respectiv subcategoria REZERVARE, unde veţi găsi formularul care trebuie completat (cu datele importante şi observaţiile speciale) şi trimis pentru a finaliza o rezervare.

Meniul de Vinuri

Oaspeţii noştri au posibilitatea să descopere meniul nostru de vinuri care include cele mai rafinate băuturi din ţară, respectiv din străinătate. Pe lângă vinul cu o tradiţie impresionantă, Egri Bikavér veţi putea gusta tipurile de vinuri naţionale, precum Tămăioasă Românească, respectiv Fetească Albă. Mai mult, vă oferim o selecţie specială de vinuri Pinot Noir, Merlot sau Cabernet Sauvignon.