Étterem

A L'art Hotel szálloda első emeletén található „Art Nouveau" stílusú étteremben összefonódik a művészet és a gasztronómia. Vendégeinknek különleges ételekkel és desszertekkel szeretnénk kedveskedni, különös hangsúlyt fektetve a friss hozzávalók, valamint a specialitások elkészítésének minőségére.

Szállodánk elegáns éttermében vendégeink egy meghitt és elegáns környezetre találnak. Konyhánk egyedi stílusban sorakoztatja fel a román, valamint a nemzetközi konyha specialitásait.

A L'art Hotel éttermének kínálatában megtalálhatóak a hazai, valamint nemzetközi konyhák különlegességei. Gondosan összeállított itallapunkon megtalálhatóak a különféle rövid italok, koktélok és közismert üdítőitalok. Borkedvelő vendégeink megismerkedhetnek a legkülönlegesebb vörös-, fehér- és rozé borokkal.

Éttermünk alkalmas számos ünnepi esemény, évforduló, munkaebéd, stb. megrendezésére. Szeretettel várjuk a szálloda vendégeit, az alkalmi látogatókat ezen színvonalas és barátságos környezetbe.

Éttermünk alkalmas számos ünnepi esemény, évforduló valamint munkaebéd megrendezésére. Szeretettel várjuk a szálloda vendégeit valamint az alkalmi látogatókat ebbe a szinvonalas és barátságos környezetbe!

Büféreggeli

Kezdje napját egy kiadós és finom reggelivel. Kedves vendégeink számára ajánljuk bőséges büféreggelinket amit 7 és 10 óra között szolgálunk fel. Szeretnénk eleget tenni vendégeink különleges kéréseinek is ( vegetáriánus, illetve diabetikus ételekkel, glutén- vagy laktózmentes termékekkel) ehhez azonban kérjük, hogy előzetesen jelezzék ebbéli kívánságaikat.

Éttermi nyitvatartás

Szállodánk étterme 8 és 22 óra között á la carte ételválasztékot biztosít.

Azok számára akik nem szállnak meg a hotelben, de szeretnének eltölteni egy kellemes délutánt vagy estét a szálloda vendéglőjében biztosítunk egy foglalási rendszert. Weboldalunkon az ÉTTEREM menüpont alatt található a FOGLALÁS almenü melyen keresztül asztalt lehet foglalni a hotel éttermében. Szíveskedjenek ezt kitölteni a fontos adatokkal és különleges kívánságokkal.

Borkínálatunk

Vendégeinknek több fajta, minőségi bort is ajánlunk. A közismert Egri Bikavéren kívül borlapunk tartalmazza még a Romániában elismert Tămăioasa Româneasca-t, valamint a Fetească Alba-t is. Borkedvelő vendégeinknek ajánljuk még a közismert Pinot Noir-t, Cabernet Sauvignon-t és a Merlot-ot.