Felhasználói Feltételek

Az arthotelcarei.ro weboldal az Atlantic Impex kft. tulajdona, melynek székhelye Nagykárolyban az Október 25. sugárút 1. szám alatt található. A cég bejegyzési adatai, valamint bankszámla száma: J 30/1216/1991, CUI RO 660503, cod IBAN: RO97INGB0022000040938921, ING Bank Szatmárnémeti.

Tel: 0756 054 103

Tel/fax: 0361 807 200

Ezek a felhasználói feltételek minden idelátogatóra vonatkoznak. Az arthotelcarei.ro nevű oldal több linket is tartalmaz mely kapcsolatot teremt más oldalakkal is, ezek viszont nem képezik az előbb említett cég tulajdonát. Az Atlantic Impex kft.-t nem lehet felelősségre vonni más oldalak tartalmáért valamint felhasználói feltételei miatt.

Az oldal tartalmának többszörözött változatai adásvétel útján vagy haszonszerzés céljából nem hasznosíthatók, nem módosíthatók, továbbá más műben, kiadványban vagy weboldalon nem használhatók fel a tulajdonos (Atlantic Impex kft.) beleegyezése nélkül.

Adatvédelem: Az ezen az oldalon keresztül történő foglalások 100% biztosak. Személyes adatainak biztonságát egy adatvédelmi rendszer garantálja.

Felelősségi kérdések

Az Atlantic Impex kft. semmiképpen sem vonható felelősségre bármilyen veszteségért (anyagi károk, adatok elvesztése, bizonyos műveletek megszakítása) továbbá a károkért melyeket az arthotelcarei.ro weboldalon található információk, szolgáltatások valamint tartalom helytelen használata okozhat.

Szobák és Szolgáltatások Díja

• Az árakat román lejben/szoba/éjszaka határoztuk meg, Az összegek tartalmazzák az áfá-t is.

• Ingyenes szolgáltatások:
- 24 órás recepció
- Reggeli
- Ingyenes wifi a szálloda egész területén
- Ingyenes parkolás
- Hasznos turisztikai információk
- Csomagmegőrzés
- Ébresztés
- Étteremfoglalás
- Csecsemőágy
- Etetőszék
- Vasaló és vasalódeszka kérésre
- Taxirendelés
- Előjegyzés wellness vagy szépségápolási szolgáltatásokra

• Térítés ellenében igényelhető szolgáltatások:
- Pótágy (kérésre)
- Belföldi és nemzetközi hívások
- Ruhatisztítás és vasalás

• Az árakat a jelenleg hatályos törvények értelmében határoztuk meg.

• Az euróban (EUR) meghatározott árakat a Román Nemzeti Bank (BNR) által közzé tett napi árfolyam szerint váltjuk át román lejbe (RON).

• Árainkat változhatnak előzetes figyelmeztetés nélkül.

Érkezés

• A bejelentkezés 14 óra után történik

• Korai bejelentkezés esetén szíveskedjenek időben szólni

Távozás

• A kijelentkezés legkésőbb 12 óráig történik

• Ha szeretné meghosszabbítani kijelentkezési idejét, szállodánk egy 30 eurós plusz díjat számol fel 18 óráig. Ha a szobát nem sikerült felszabadítani a meghatározott időpontig 18 óra után az összeghez hozzáadódik egy egész nap díja.

Parkolás

• A parkolás ingyenes szolgáltatásnak számít

• A kapuk automatikus rendszerrel működnek

• Mielőtt megérkezik szállodánkba kérjük küldje el mobiltelefonszámát melyet ittléte alatt használ majd. A számot elmentjük a kapu adatbázisába majd mikor megérkezik nem kell mást tennie mint tárcsáznia a 07.... a kapuk pedig azonnal kinyílnak majd. (Díjmentes hívás minden számról)

Háziállatok

• Háziállatok beengedése a hotelbe nem engedélyezett.

Dohányfüst-mentes Politikánk

Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megismertessük vendégeinket Dohányfüst-mentes szálloda politikánkkal. Célunk, hogy az idelátogatók számára egy teljesen füstmentes környezetet biztosítsunk. A környezetbarát energia felhasználási módszerek mellett ezzel a közismert és az Európai Uniótól is elfogadott politikával szeretnénk garantálni vendégeink kényelmét.

Mivel a szobában való dohányzás károsithatja a berendezések valamint textiliák állapotát felhivjuk vendégeink figyelmét, hogy a nem engedélyezett dohányzást a szálloda belső szabályzata alapján szankcionáljuk.

Szeretnénk tiszteletben tartani dohányzó vendégeink jogait is. Számukra kijelöltünk egy helyet a szállodán kívül (a szálloda parkolójában) ahol dohányozhatnak.

Szeretettel várjuk az idelátogatókat akik szeretnék megtapasztalni a füstmentes szálloda valamint étterem előnyeit!!

Online Foglalás

• Szállodánk fenntartja a jogot, hogy leellenőrizze bankkártyáját az érkezés időpontja előtt.

• Szobát foglalni lehet e-mailben vagy telefonon

• Minden foglalás véglegesítéséhez szükséges egy megerősítés, melyet elküldünk email címére amint sikerült elvégezni a szükséges adminisztrációs lépéseket.

• Vendégeinknek szüksége lesz egy hitelkártyára a szobák kifizetésénél (ha a szoba árát már kifizették akkor más szolgáltatások kifizetése miatt). Továbbá vendégeink lehetőséget kapnak egy kisebb összeg letétbe helyezésére (20 €/éjszaka) melyet visszaigényelhetnek távozásuk alkalmával.

• Az alapszolgáltatásokat annyi személy veheti igénybe (felnőttek vagy gyerekek) amennyi a foglalásban szerepelt. Azoknak akiket a foglalásban nem említettek, be kell jelentkezniük a recepciónál.

Lemondási feltételek

• A szálloda belső szabályzata szerint a foglalásokat legkésőbb 2 nappal a bejelentkezés dátuma előtt lehet díjmentesen lemondani. Abban az esetben ha a lemondás 24 órával az érkezés előtt történik, akkor a szálloda fenntartja jogát, hogy felszámolja egy teljes nap árát büntetésül.

Gyerekekre vonatkozó feltételek

• Abban az esetben ha a szülők megosztják 12 éves kor alatti gyermekükkel az ágyat akkor a szálloda nem számol fel plusz összeget.

• A szoba méretétől függően vendégeink igényelhetnek pótágyat.

• A pótágy ára 25€/éjszaka/ágy.

• Az ár tartalmazza az ágy, valamint a reggeli árát és a különböző díjakat.

Kérjük forduljanak bizalommal hozzánk, bármilyen kérdésük volna szolgáltatásainkat illetően.

Cím

1 Decembrie 1918 utca, 2. szám

Nagykároly, Szatmár megye
GPS-kód: 47.683776,22.467292

Recepció

Tel: +4 0361 809 999
Fax: Fax: +4 0361 809 901
Email: office @arthotelcarei.ro

A weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat. Ezek a feltételek meghatározatlan ideig érvényesek a weboldal hozzáférésének pillanatától. Az Atlantic Impex kft. fenntartja jogát, hogy megváltoztassa a felhasználói feltételeket előzetes bejelentés nélkül.