L'Art Hotel, Nagykároly

Üdvözöljük a 2013 júliusában megnyílt egyedi, „art nouveau" stílusban kialakított szállodánkban. A L'art Hotel környezetbarát elemekkel működtetett szálloda, amely szolgáltatásai művészi szintre emelését tűzte ki célul: eleganciával, kényelemmel és odafigyeléssel szeretnénk felejthetetlenné tenni a szállodánkban töltött időt. Folyamatosan fejlődő kisvárosunk, Nagykároly szívében található, a Károlyi Kastély közvetlen közelében..


Modern elemek és klasszikus elegancia ötvözete jellemzi a 16 szobát és 1 apartmant, amivel a vendégeink rendelkezésére állunk. Valamennyi szoba úgy lett kialakítva, hogy a pihenni vágyók és az üzleti céllal érkezők igényeinek is megfeleljenek.


Szobáink nem dohányzóak, hangszigeteltek, a helyiségek légkondicionáltak, padlószőnyeggel ellátottak, kávé- és teafőzési lehetőséggel, továbbá 101 cm átmérőjű LED SMART TV-vel felszereltek. A szálloda magánparkolója 7 helyet biztosít a vendégek számára.


A szálloda szobái cseresznyefából készült, íves formájú, kézműves bútorokkal vannak berendezve, amik harmonizálnak a többi bútordarabbal (fotel, puff, kis asztal, székek, stb.) és amelyek az olasz bútoriskola különös kifinomultságát tükrözik. A szálloda elegáns étteremmel rendelkezik, amely meghitt környezetben, a román és nemzetközi konyha összeolvadt ízvilágával fogadja vendégeit.


A L’art Hotel kiváló helyszín konferenciák, üzleti találkozók, könyvbemutatók, kiállítások és egyéb kulturális programok lebonyolítására..

Rezervare
Sosire
Naptár
Plecare
Naptár
Camere
  Adulti Copii
Musafiri
 Verifica valabilitate 

Információ

December 1, 1918 utca, 2. szám, Nagykároly 
Szatmárnémeti
Tel.: +4 0361 809 999
office @arthotelcarei.ro